Deze website maakt gebruik van cookies om het browsen voor u te optimaliseren. Door gebruik te maken van onze website stemt u in met het gebruik van cookies op uw toestel zoals beschreven in ons Cookiebeleid.
Boek nu

Beoordelingen

9,2 Beoordelingsscore
Overzicht score
Hygiëne
9,6
Comfort
9,2
Locatie accommodatie
9,2
Faciliteiten
9,1
Personeel
9,5
Waar voor uw geld
8,8
Beoordelingen
    Emrah
    nl
    8,3
    29 december 2017
    Goede selectie voor Venetië..
    Onze kamer was een beetje klein en de badkamer was privaat maar buiten onze kamer wat we vreemd hebben gevonden. Geen andere problemen behalve deze..
    Vriendelijke personeel, lekkere ontbijt en goede locatie voor Venetië
    Ivo
    be
    8,3
    22 oktober 2017
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    Lydia
    be
    10
    19 augustus 2017
    niets
    Alles oké ! Vlak bij bootstop fijn ontbijt mooie moderne kamer
    Ronny
    be
    10
    3 augustus 2017
    Niets
    Alles
    Steve
    be
    10
    25 maart 2017
    Vriendelijke gastheer, een lekker ontbijt, en op korte afstand van de Rialto brug en openbaar vervoer.
    Marianne
    be
    9,6
    12 februari 2017
    Het was een aangenaam verblijf.
    Het personeel was heel vriendelijk en behulpzaam.
    barbara
    be
    9,5
    8 december 2016
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    Luc
    be
    7,1
    1 november 2016
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    Steven
    nl
    7,5
    26 oktober 2016
    Gehorige kamers.
    Locatie vlak bij San Stae. Modern ingericht. Goed verzocht ontbijt
    Nicole
    nl
    9,6
    3 oktober 2016
    Echt in Venetie
    Centrale ligging in Venetie, eenvoudig vanaf parking en vapetto te bereiken, mooie moderne kamers, leuk wandelen door de smalle steegjes naar San Marco plein.
    mclaes2
    be
    9,2
    27 september 2016
    Mooie B&B zeer centraal gelegen
    Zeer lekker ontbijt, zeer centraal gelegen
    Tineke
    nl
    8,8
    22 september 2016
    goed verblijf
    Er was niemand toen we kwamen. We hebben gebeld en we werden van afstand binnen gelaten. Na 15 minuten wachten in de hal kwam de eigenaresse die erg gehaast was maar wel alle benodigde uitleg gaf. Ik zou adviseren dat er bijvoorbeeld in enkele talen een brief met uitleg ligt waarin staat neem alvast een glas water, wijn of koffie. Dat maakt het hartelijker.
    De kamer ligt midden in het centrum van Venetie. Is schoon en comfortabel
    inneke
    be
    9,2
    27 augustus 2016
    Moderne B&B in rustige buurt
    Er is niet steeds iemand aanwezig. Als je iets wil vragen moet je bellen via de parlefoon. Er wordt dan wel onmiddellijk gevolg aan gegeven.
    Heel goede ligging in rustige buurt. Moderne kamer. Lekker ontbijt. Voldoende aanbod aan alles, inclusief lekker eitje.
    Kirsten
    be
    8,3
    26 juli 2016
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    Josefine
    nl
    9,6
    18 juni 2016
    Top
    Wifi viel af en toe weg. Maar Maurizio is nog bezig een en ander te perfectioneren, dus de wifi zal binnenkort ook wel goed komen.
    Het voelde als thuiskomen. De kamer was al om 11 uur beschikbaar. De kamer was erg schoon en gastheer en gastvrouw zijn super aardig.
    Leen
    be
    8,8
    17 juni 2016
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    Gabriella
    nl
    9,2
    17 juni 2016
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    Jean
    be
    9,2
    5 juni 2016
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    Annemieke
    be
    9,6
    31 mei 2016
    een aanrader
    Een klein minpuntje: geen zeepbakje in douche
    Goede ontvangst, propere kamer, zeer uitgebreid ontbijt, goede ligging. We konden onze bagage bij de receptie achterlaten. Goede prijs-kwaliteit verhouding
    MrsGooss
    nl
    10
    23 april 2016
    Een geweldige locatie, tussen de locals en niet tussen de toeristen!
    Niks, maar let wel op, aan de buitenkant zie je niet dat het Ca del Tentor is dus goed de huisnummers in de gaten houden.
    Ik heb deze city trip gehad omdat ik jarig was en werd dan ook feestelijk onthaald in de hotelkamer. We kregen zelfs nog een fles bubbels. De ligging is ook perfect. Een aanrader is vanaf het vliegveld de 'Alilaguna' nemen en uit te stappen bij San Stae, dan is het nog maar 100 meter lopen. Het ontbijt was ook echt heerlijk, de eigenaresse maakte een verse omelet voor ons.
Beoordelingen worden geladen
Sluiten